Het Loutje achter Loutjes Toetjes

Van kleins af aan was ik al dol op het maken, en natuurlijk het leukste, eten van toetjes. Taarten, merengues en witte chocolademousse, ik maakte het allemaal! 

Toch vind ik het altijd lastig om het perfecte recept online of in de kookboeken te vinden. Na jaren ervaring en natuurlijk heel veel proeven, kan ik toch zeggen dat ik nu wat heerlijke recepten heb verzameld. Deze wil ik dan ook graag met heel de wereld delen, vandaar mijn blog Loutjes Toetjes.

Elke week kunnen jullie genieten van een van mijn recepten op deze blog. Van basic recepten, tot fantastische verjaardsagtaarten en allemaal stap voor stap uitgelegd. Het gros van de recpeten zullen toetjes recepten zijn, maar af en toe zal er ook een lekker hartig gerecht tussen zitten.

Heel veel kook en smul plezier!

 

Loutjes laatste toetjes…

 

Koko Choco Loco
Koko Choco Loco

Omdat chocolade alles gewoon beter maakt! Al zijn deze kokoskoekjes ook heerlijk zonder de choco dip, vind ik de combi heerlijk.
Serveer het bij de thee of koffie en je hebt een heerlijke koekje om even bij weg te dromen.

Lees meer
Lemon Curd
Lemon Curd

When life gives you.. nee, zo catchy ga ik dit recept niet binnen. Toch is dit basis recept voor lemon curd eentje op je vingers bij af te likken! Je kan het gebruiken voor taarten, toetjes, cupcakes, scones of gewoon om heerlijk om zo los op te peuzelen.

Lees meer
Verjaardagstaart #26
Verjaardagstaart #26

Lucky 26! Voor mijn verjaardag kon een fantastische verjaardagstaart natuurlijk niet ontbreken. Ik heb mijzelf dit jaar uitgesloofd door een vijf laagse taart te maken. Met een bittertje een zuurtje en natuurlijk kon het zoetje ook niet ontbreken.

Lees meer